PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN RM1000 KE ATAS

Apa herba yang kita guna dalam GreenAard.

Posted on September 17 2015


Ingatkan nak tunggu product flyers siap baru best sikit publish kat sini info tentang ingredients yang kita guna untuk GreenAard.
Tapi takpelah, kesian pulak nanti dealer takde bahan nak market product.
So di bawah ni adalah 7 herbs (selain dari herbs-herbs lain yang tak payah nak cerita semua kang orang curik resepi ni. Hahahaha) yang digunakan dalam GreenAard :

Teh Hijau (Green Tea)
• meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme.
• ia kaya dengan antioksidan dan nutrisi.
• memperbaiki fungsi otak, mengurangkan lemak, dan risiko rendah untuk mendapat kanser.

Habatussauda (Black Seed)
• melancarkan saluran penghadaman yang menyebabkan sembelit.
• digunakan untuk merawat pernafasan termasuk asma , alahan , batuk, dan bronkitis.
•memperbaiki kitaran haid dan menambah susu badan.

Bawang Putih (Garlic)
• agen detoks yang kuat, meningkatkan metabolisme dan menghapuskan lemak dari sel-sel.
• anti kulat yang membantu memerangi Candida iaitu kulat yang menjadi salah satu punca kegagalan menurunkan berat badan.
• merendahkan tekanan darah dan kolesterol.

Buah Asam Gelugur (Garcinia Cambogia)
• ia menghalang keupayaan badan anda untuk menghasilkan lemak dan mengurangkan selera makan.
• membentuk komposisi badan dengan meningkatkan jisim otot tanpa lemak (lean mmuscle).
• membantu mengekalkan kandungan gula dalam darah.

Halia (Ginger)
• ejen termogenik yang boleh membantu membakar lemak dan meningkatkan kadar metabolisme badan.
• meningkatkan penurunan berat badan dengan memberi rasa kenyang selepas makan.
• mengurangkan kadar kolesterol dan mencegah pembentukan darah beku.

Mengkudu (Noni)
• membantu mencegah kanser dan sakit jantung.
• Kesan antioksidannya melindungi perokok tegar dari peningkatan tahap kolesterol , trigliserida dan keradangan.
• mengawal metabolisme, sekaligus meransang pembakaran lemak dan sel-sel untuk menyerap glukosa yang boleh menyebabkan diabetis.

Pegaga (Centellia asiatica)
• mengurangkan tekanan emosi dan memberi rasa relax.
• digunakan untuk merawat penyakit sendi, penyakit berkaitan darah, kegagalan jantung dan jangkitan saluran kencing.
• merangsang pembaikan kulit serta menguatkan rambut dan kuku.

Dalam blog post yang lepas, ada testimoni dari seorang pengguna yang katanya merupakan seorang pengidap Rheumatoid Arthritis. Sebelum ni dia kata dia kena bergantung dengan ubat Prednisolone. Everyday kena ambik ubat tu untuk kurangkan bengkak. Dokter pun mintak dia kurangkan pengambilan sebab ubat tu adalah steroid yang akan bagi kesan dalam masa yang panjang tapi dia takde pilihan but teruskan jugak ambik that ubat untuk kurangkan bengkak.
Sepanjang 10 hari dia jadi guinea pig gunakan GreenAard, dia hanya ambil ubat tu sekali je.
Ini ada kaitan dengan daun pegaga yang kita guna dalam GreenAard.
Daun pegaga memang dikatakan mampu merawat Rheumatoid.
Alhamdulillah, seronok bila dapat tau yang GreenAard bukan sekadar weight lost capsules, but more than that.

Lagi satu ramai jugak yang bagi feedbacks period tak datang lebih 2 bulan, ada yang lebih lama dari tu, lepas beberapa hari ambik GreenAard, peiod terus datang.
Yang ni boleh refer balik benefits Habatussauda tadi ya.

 

Pin It

Recent Posts