PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN RM1000 KE ATAS

Testimoni & FAQ GreenAard : Berat tak kurang tapi perut kurang 2 inci. Magik kan?

Posted on September 16 2015


 

Satu kepastian tentang GreenAard ni sememangnya ia bagi rasa lapar tu kurang.

99% feedbacks dari pengguna, especially the guinea pigs, kata yang GreenAard buatkan dorang kurang rasa lapar. 

Tapi disebabkan masing-masing pun memang kuat mengunyah macam aku, the feeling nak mengunyah tu meluap-luap. Tapi sebenarnya tak lapar pun. Just gatal nak kudap-kudap. Bangsa mulut tak benti nak makan.

Second, ramai yang dapat effect membuang-buang dengan cargas sekali. 

Tapi ada juga yang kata tak dapat efek membuang-buang. Kalau ada pun sehari sekali je.

Sebenarnya efek membuang-buang ni bukan satu kemestian bila makan GreenAard. Perut memulas and kerap ke toilet tu cuma side effect je. Lemak bukannya dikeluarkan dalam bentuk najis. Lemak dibakar sebagai tenaga. Jangan pulak ingat bila tak berak-berak macam orang lain maka pil tu tak bagi kesan.

Tindakbalas nak slim ni pun bukannya makan 7 hari, esoknya hari ke 8 dah kurus.

Kalau macam tu lah efeknya, Malaysia ni takkan ada orang obes. Konfem takde.

Tapi disebabkan proses kurangkan berat badan tu mengambil masa, dan dipengaruhi oleh pelbagai faktor, maka konsistensi tu amat penting. 

Aku sendiri sebagai guinea pig paling awal pun bukan boleh susut 7kg dalam masa seminggu dua.

It took me 4 months!

Itupun sebenarnya aku tak perasan berat dah susut sebab laki aku tak cakap apa-apa pun. Tak pernah tegur aku gemuk, tak penah tegur aku susut. Jadi aku pun makan je lah pil tu macam biasa, tak teringat pun nak timbang berat. Alih-alih terperasan yang seluar makin lama makin longgar. Lepas tu bila pakai bra tau-tau dah guna cangkuk paling dalam. Bila try timbang, konfem turun berat rupanya.

Yang penting konsistensi.

 

Testimoni ni sangat mengujakan.

Ni salah satu testi yang membuktikan GreenAard memang increase lean muscle.

Maksudnya, this pill bukan bagi kau kecut kering macam papan. No. 

Tapi dia akan increase-kan lean muscle at the same time fat juga akan drcrease slowly. Jangan risau kalau berat macam tak turun sebab awal-awal ni muscle sedang 'bersaing' dengan fat. Slowly nanti bila muscle dah mantap, and stop increasing, masa tu baru nampak badan start menyusut. Sebab tu dia mentioned yang berat tak turun tapi perut kurang 2 inci, di mana selama ni walau dia berzumba, perkara tu tak berlaku.

Alhamdulillah, seronok bila dengar feedbacks macam ni sekaligus membuktikan teori sains itu benar.

One thing kena bear in mind, lemak yang kita 'ternak' pun bertahun, jadi adalah tak lojik lemak tu semua hilang dalam masa 14 hari.

Sebenarnya ramai dah aku dengar kata bila exercise berat badan maintain tak turun-turun.

Yang tu adalah kerana muscle sedang dibentuk, maka lojiklah kalau berat maintain.

Tapi ada jugak yang bagitau makin exercise, makin bertambah berat.

Ini pun disebabkan oleh lapar.

Selalunya bila kita banyak guna tenaga, kita cepat lapar. Dan apabila kita makan dalam keadaan perut lapar, kita tend untuk makan dengan banyaknya. 

Tapi GreenAard bantu kurangkan rasa lapar, jadi insyallah kalau korang exercise, takde lah rasa kebulur sangat.

Ok menjawab pertanyaan pengguna di atas :

1. Yes. Aku pun taknak korang makan GreenAard ni forever. Cuba makan sehingga dapat BERAT IDEAL, lepas tu boleh stop. Kalau nak continue untuk maintain weight also can tapi takyah lah makan hari-hari. Seminggu 3 kali pun ok dah kot.

2. Soalan dah dijawab, refer (1).

3. Yes boleh. Tapi pil GreenAard kena makan dulu. Pagi, sewaktu perut kosong. Sekaligus telan 4 biji.

 

 

Pin It

Recent Posts