PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN RM1000 KE ATAS

Testimoni & FAQ GreenAard : Testimoni bergambar

Posted on September 14 2015


Agen yang ada IG, please guna #GreenAard #GreenAardGarciniaPlus ya,
Product flyers is in the making, once dah siap kita bagi.

Ada agen yang mintak aku up-kan gamba before and after.
Minta maaf, kalau aku ada gamba before and after pun, ia mungkin takkan nampak begitu obvious kekurusannya sebab aku masih pakai baju longgar lagi.
Cuma size baju dah start beli yang size kecil tapi tidaklah membungkus badan semata-mata nak tunjuk aku dah kecik sikit.
Jadi apa yang aku boleh provide untuk tolong agen sell product, aku akan buat.


Gamba ni gambar tahun lepas, time anak sedara En Wan bertunang.
Kemain gebu lagi aku.
Masa ni rasanya 56+kg.





Sekian testi saya.
Pin It

Recent Posts