PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN RM1000 KE ATAS

Testimoni & FAQ GreenAard : Turun 1.4kg dalam hanya semalaman!

Posted on September 13 2015


Ok ni nak tepek sikit testimoni pengguna GreenAard : AURAherbs Garcinia Plus.
Pengguna di bawah adelah sejenis Guinea Pig jantan.
Dia try trial pack untuk penggunaan 10 hari.






Ini pun salah satu badan yag serasi dengan cepat bila ambik Auraherbs Garcinia Plus.
Sehari turun 1.4kg.
Aku tak tanya pulak berapa BMI ideal budak ni.
Kalau BMI ideal masih jauh, insyallah proses nak turun tu lebih cepat.

Aku tak bagi banyak untuk those yang jadi guinea pig Auraherbs.
Aku bagi 40 kapsul je untuk penggunaan 10 hari.
Tak semua akan dapat turun berat dalam masa 10 hari.
Tapi kalau dalam masa 10 hari tu korang dapat effect seperti yang aku dapat, maknanya that pil sedang menjalankan fungsinya.
Sesetengah orang kena continue untuk tempoh yang lebih panjang.

Macam yang aku cakap sebelum ni, kalau dah dapat ideal weight, boleh stop terus Auraherbs atau boleh skip-skip (untuk maintain weight). Kalau dah cecah BMI ideal, badan akan payah nak kurus walaupun kau togok 44 botol Auraherbs pun, melainkan kau sekat makan atau buat extreme work out.
So kalau dah cecah BMI, cukup.

Ada reader tanya boleh tak ambil Auraherbs kalau nak kempiskan perut sebab berat badan memang dah ideal.

Yes, boleh ambik sebab dia bantu block new fat and increase metabolisme.

TAPI, kalau aim nak kecikkan body parts tertentu, buat work out yang sesuai untuk hilangkan lemak on that part.
Contoh kalau kat perut, buatlah sit ups.
Maknanya kita target kat mana kita nak kurangkan.
Pin It

Recent Posts